Vacature e-learning- & mediadesigner

Wij zoeken een e-learning- & mediadesigner.

Voorbeeld van een werkdag bij Knowledge Monk: 

Vanuit de trein stap je binnen 1 minuut de gezellige brasserie Southwood binnen om een heerlijke kop koffie te halen. Vervolgens stap je in de lift naar het kantoor van Knowledge Monk. Tijdens het opstarten van je computer geef je alvast de kantoorvissen te eten. Het is nog lekker rustig op kantoor, dus je gaat verder met het ontwerpen van een animatie voor de e-learning ‘Starten in de horeca’. Rond half 10 zijn de meeste collega’s wel gearriveerd, dus gezamenlijk kijken jullie naar het planbord om te kijken wat er moet gebeuren die dag. Er moet een game worden gemaakt voor de e-learning Wet Zorg & Dwang, dus je begint met het maken van een eerste ontwerp. Na 1,5 uur help je een stagiair verder bij een project en geef je feedback op zijn animatie. Tijdens de lunchpauze haal je een heerlijke salade bij brasserie Southwood en klets je bij met je collega’s. Na de lunch is er een kick-off voor een nieuw project. Jij denkt mee over de invulling van het project en kunt al je creativiteit kwijt tijdens een brainstorm. Vol energie ga je terug naar je werkplek om nog wat instagramposts te maken en een interactieve video te editen.

Klinkt dit voor jou als een geslaagde werkdag? Voor ons jonge bedrijf zijn we op zoek naar een creatief brein voor een tijdelijke functie. Als e-learning- &mediadesigner ben je in een team van ontwerpers en onderwijskundigen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe e-learning modules.
Wij zoeken een creatieve, zelfstandige collega die:
• prima overweg kan met het Adobepakket (Ai/Ps/Id) en eventueel met Articulate storyline (pré)
• minimaal twee jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie.
• bereid en kundig is om stagiairs te begeleiden.
• goed overzicht kan bewaren
• niet bang is voor strakke deadlines
• actief is op social media
• goede kennis heeft van de Nederlandse taal
• een flexibele werkhouding heeft

Wij bieden:
• Een tijdelijk contract voor 24-36 uur vanaf 1 mei 2020 (min.6 mnd en mogelijkheid tot verlenging)
• Werken in een klein, jong, gezellig team
• Een marktconform salaris
• Afwisselende werkzaamheden
• Kantoor naast station

Mail je motivatie en cv naar Info@knowledgemonk.nl
Knowledge monk
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ, Den Haag
070-3029959