Wat is MyMonk?

MyMonk is een online leerplatform voor zorgorganisaties en horecabedrijven waar medewerkers tal van microlearnings kunnen volgen. Dit zijn korte leermodules om kennis te verwerven op het moment dat je dit nodig hebt. Iedereen binnen de organisatie heeft op dit leerplein toegang tot deze modules waar en wanneer men maar wil.

Ook kunnen ze op het platform onderling communiceren door het sturen van berichten, het plaatsen van blogs en het delen van andere informatie. De besloten omgeving is beschikbaar via een app op de smartphone, tablet en computer en kan worden vormgeven in de ‘look and feel’ van de organisatie.

Toegang tot het online leerplatform

Afhankelijk van het aantal gebruikers betalen organisaties een vast abonnementstarief voor MyMonk. Hiermee hebben ze toegang tot alle functionaliteiten, inclusief de microlearnings in de digitale leeromgeving. Daarnaast is het mogelijk om andere cursussen op dit leerplein te plaatsen.

>>> Lees de referentie van ViVa! Zorggroep over MyMonk

MyMonk is ook interessant voor zzp’ers in de zorg en in de horeca om bij te blijven in hun vak!

Neem contact op

 

Plan een demo

Als je een demonstratie wilt van MyMonk, kun je hier je gegevens invullen. We nemen dan contact met je op voor een online presentatie.