Over ons

Knowledge Monk gelooft dat leren essentieel is voor de mens. Knowledge Monk wil je verder brengen. Door je te laten leren met plezier.

  • Leren op jouw manier?
  • Wanneer je wilt?
  • Waar je wilt?
  • Het kan.
  • En het is nog leuk ook!

Als e-learning specialist ontwikkelt Knowledge Monk interactieve online cursussen over verschillende onderwerpen. Daarnaast ontwikkelen we e-learning op maat. Of je nu een animatie of filmpje bekijkt, liever een online magazine leest of een spelletje speelt, na het afronden van de e-learning weet je wat je moet weten.

Wil je als bedrijf je medewerkers opleiden? Met e-learning afgestemd op jouw wensen krijg je precies wat je wilt en nodig hebt. Na het afronden van een e-learning van Knowledge Monk hebben je medewerkers alle benodigde kennis in huis.

Kijk in onze webshop voor alle e-learningmodules.

Meer weten over e-learning op maat? Onze e-learning specialisten informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Zusterbedrijven

Knowledge Monk heeft twee zusterbedrijven waarmee we nauw samenwerken:

Threewise zorgacademie

Threewise zorgacademie is dé vakschool voor de zorg. Threewise is erkend opleider voor de mbo-opleidingen Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Voedingsassistent, zowel voor ziekenhuizen en zorginstellingen als voor particulieren. Behalve opleidingen verzorgt Threewise ook trainingen, online cursussen (e-learning) en maatwerktrajecten voor de zorg. Alles met als missie: mensen verder helpen in werk én leven.

NAAR DE WEBSITE VAN THREEWISE ZORGACADEMIE


Horeca Academie

De Horeca Academie is de opleider in de horeca. De Horeca Academie biedt praktijkgerichte, erkende mbo- en brancheopleidingen vanuit de vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Houten, Zwolle en Eindhoven. De opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld voor particulieren en bedrijven en voor verschillende niveaus of zelfs op maat gemaakt. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkers in de keuken, in de bediening en voor horecaondernemers!

NAAR DE WEBSITE VAN DE HORECA ACADEMIE