Onze beloften

Doelgericht

Onze e-learning is zo ingericht dat jij regelrecht op je doel afgaat: het diploma!

Onderweg naar je einddoel heb je steeds een duidelijk beeld van je voortgang. Wat heb je al gedaan en welke lesstof moet je nog leren? Na het afronden van de e-learning weet je wat je moet weten. Missie volbracht!

Leuk

De lesstof is niet taai en theoretisch, maar juist leuk en praktisch

Praktische toepassingen en ‘verplichte kost’ zijn zo verpakt dat het leuk is en je leert zonder dat door te hebben. Je kunt bijvoorbeeld de lesstof die je in een onlinemagazine leest heel goed herhalen door daarna een interactieve video te bekijken. Heel leuk om te doen én heel effectief!

Creatief

Animaties, games, video’s en nog veel meer. De lesstof wordt op een creatieve manier aangeboden, zodat leren niet als leren voelt.

Het voordeel van het aanbieden van lesstof in verschillende creatieve vormen is dat je de lesstof beter kunt onthouden als er meerdere manieren zijn om de lesstof eigen te maken. Zo slaat je brein lesstof die in woorden én in beelden wordt gepresenteerd makkelijker op dan wanneer de lesstof alleen uit woorden bestaat.

Keuzevrijheid

Je kiest je eigen leerroute, leert in je eigen tempo en op je eigen manier.

Je bent baas van je eigen leerproces, je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je aan de slag gaat met de e-learning. En alles in je eigen tempo.
Keuzevrijheid vergroot je motivatie en zorgt ervoor dat je je doel bereikt. Maar het betekent niet dat je het zelf maar moet uitzoeken. De e-learning biedt duidelijke kaders waarbinnen je zelf bepaalt hoe je de lesstof leert.