Antoine Defesche directeur van Knowledge Monk

Antoine Defesche is per 1 februari gestart als directeur van Knowledge Monk, het e-learningbedrijf waarvan hij medeoprichter is.

Knowledge Monk is specialist in maatwerk e-learning voor bedrijven en organisaties. Daarnaast heeft het een groot aanbod aan online cursussen voor de horeca en de zorg. De afgelopen jaren was Defesche directeur bij de Horeca Academie, het bedrijf dat hij met compagnon Roland de Groot in 2023 verkocht aan SVO vakopleiding food.

Maatwerk e-learning ontwikkelen

“Ik blijf actief binnen de onderwijsbranche, al is het ontwikkelen van e-learning wel echt anders dan het verzorgen van opleidingen en trainingen”, aldus Defesche. “We kunnen voor opdrachtgevers in elke branche en op elk niveau maatwerk e-learning ontwikkelen. Het is onze corebusiness om vaak taaie of saaie lesstof tot leven te wekken en om te zetten naar actieve e-learning. Daarmee wordt het leren een stuk leuker! Bovendien is de motivatie van degene die gaat leren veel hoger. Vaak zijn onze opdrachtgevers zeer te spreken over de leerresultaten die zo worden bereikt. De afgelopen jaren zijn we stevig gegroeid en hebben we een mooie plek in de markt veroverd. Nu is het zaak de volgende stap te zetten.”

>>> E-learning laten maken

Volgende stap

Directeur-eigenaar Roland de Groot blijft aan Knowledge Monk verbonden. “Ik ben blij dat Antoine deze mooie uitdaging op zich neemt. Ik mocht het fundament onder Knowledge Monk leggen en blijf betrokken om de volgende stap te gaan zetten onder leiding van Antoine. Met zijn ervaring in het opschalen van bedrijven is hij daarvoor de juiste persoon.”

Bekijk onze online cursussen Neem contact op