ViVa! Zorggroep

De facilitaire medewerkers van ViVa! Zorggroep leren, delen en communiceren via het sociaal platform MyMonk van Knowledge Monk. Via het platform hebben medewerkers toegang tot tal van e-learnings en microlearnings, korte leermodules om kennis te herhalen op het moment dat het nodig is.

Momenteel hebben 135 medewerkers een jaar lang toegang tot het platform, zegt Evelyn Boelhouwer, adviseur Hospitality & Services bij ViVa! Zorggroep. “Zij hebben dit jaar de tijd om alle e-learnings en microlearnings te volgen. Na elke e-learning krijgt de medewerker een toets waaruit blijkt of hij of zij is geslaagd voor het thema.”

“De eerste geluiden van de deelnemers zijn heel positief, al is het nog te vroeg om conclusies te trekken”, benadrukt Boelhouwer. Ook de organisatie is tevreden met het proces, hoe het platform eruit ziet en het aantal medewerkers dat ermee aan de slag is gegaan. Boelhouwer: “Het is een inspirerende leeromgeving die er mooi en leuk uitziet. Daarnaast vind ik dat Knowledge Monk goed met ons mee heeft gedacht en vervolgens een goed afgestemd aanbod heeft aangedragen.”

>>> Lees het volledige artikel over eindeloos leren met MyMonk door Viva! Zorggroep

Ben je benieuwd wat MyMonk voor jouw organisatie kan betekenen? We bespreken het graag!

PLAN EEN GRATIS DEMO NEEM CONTACT OP