Voedingsassistent in opleiding Angelique: ‘De e-learning is helemaal niet saai’

Met veel plezier volgt Angelique een opleiding tot Voedingsassistent. De lesstof, onder meer via e-learning van Knowledge Monk, is afwisselend en houdt haar scherp, geeft ze aan. “Op die manier blijft de informatie lekker fris in je hoofd.”

Angelique vertelt dat ze de opleiding Voedingsassistent van Threewise zorgacademie – een zusterbedrijf van Knowledge Monk – als erg leerzaam en interactief ervaart. “Ik vind het leuk dat er een deel is dat je zelf moet leren, maar dat er ook een deel is dat aan je wordt uitgelegd. De manier waarop de opleiding is ingedeeld met de afwisseling daarin, ook qua modules, past perfect bij mensen die al een tijdje niet meer naar school zijn geweest.”

Meer informatie over de opleiding Voedingsassistent

De modules zijn gebaseerd op hoe mensen het beste kennis tot zich nemen. Angelique: “Om die reden bestaat een les altijd uit iets van jezelf, iets van wat je meekrijgt, iets van wat je moet doen én uit het toetsen van je kennis. Tijdens de les krijg je eerdere stof opnieuw aangereikt. Ik vind het erg leuk om de informatie op een speelse manier tot me te nemen.”

‘Fijn dat de online lessen interactief zijn’

Angelique heeft binnen de opleiding ook verschillende e-learningmodules gevolgd, die door Knowledge Monk in samenwerking met Threewise zijn ontwikkeld. “Het fijne is dat deze online lessen interactief zijn”, vertelt ze. “Je gaat zelf aan de slag met de onderwerpen en als je wilt, kun je per module testen of je het goed hebt begrepen. Onderwerpen die je al eerder in de e-learning hebt behandeld, komen dan ook weer ter sprake. Op die manier blijft de informatie lekker fris in je hoofd.”

En ook over de opbouw van de e-learnings is Angelique te spreken. “Het is erg helder en de volgorde is logisch”, gaat ze verder. “Ik was een beetje bang dat het saai zou zijn. Maar niets is minder waar: de les is op zo’n manier opgebouwd dat je er helemaal bij blijft.”

Ontdek de e-learning Voedingsassistent Alle online cursussen voor de zorg