Ons nieuwe pand is officieel geopend!

Het nieuwe pand van Knowledge Monk en Threewise zorgacademie in Rijswijk is officieel geopend! Op 26 januari waren relaties, leerlingen en medewerkers er getuige van dat mede-eigenaren Bernadette Molier en Roland de Groot een lintje doorknipten en daarmee symbolisch een nieuwe fase voor beide bedrijven inluidden.

“Dankzij jullie zijn we uit ons jasje gegroeid en naar deze plek gegaan”, sprak De Groot de aanwezige gasten buiten toe. Het pand is door de medewerkers ingericht. Molier: “Het voelt daardoor echt als ons pand. Daar wil ik iedereen voor bedanken.”

Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Frijdastraat 6a en 6b in Rijswijk, in een nieuw én duurzaam pand. Half november kregen Threewise en Knowledge Monk de sleutel, waarna er in korte tijd door de medewerkers veel werk is verzet. Vanaf december waren de kantoorruimtes al in gebruik en de leerlingen van Threewise volgden in januari.

(klik op de foto voor een uitvergroting)

Foto’s: Howcom | Corné Houwaard

‘Grote stap’

Op 6b bevinden zich de klaslokalen van Threewise. “We willen praktisch onderwijs geven en dat betekent met het oefenbed in de klas”, vertelt Molier. “In ons oude lokaal was dat niet mogelijk. Hier wel én we hebben nu twee lokalen.” Op de tweede etage bevindt zich een huiskamerindeling om daar ook huiskamerlessen te geven. Op 6a bevinden zich de kantoorruimtes van Threewise en van e-learningspecialist Knowledge Monk.

De Groot is trots op het eindresultaat. “We bestaan al een tijdje, maar het is toch wel een grote stap naar een nieuw pand.” De verhuizing van Den Haag naar Rijswijk biedt volgens hem veel voordelen. “We hebben best veel leerlingen in huis. Deze locatie is goed bereikbaar. Er is om de hoek een tramhalte voor mensen die met het openbaar vervoer komen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.” De nieuwe locatie heeft alles in zich om nog vele jaren met veel plezier te leren, te werken en elkaar te inspireren.

Bekijk ons e-learningaanbod Neem contact op