E-learning module ontwikkelen op maat

Wie een e-learning op maat wil is bij Knowledge Monk aan het goede adres. Bij het ontwikkelen van een e-learning module volgen we een aantal vaste stappen.

Stel, je wilt als klant e-learning inzetten om een aantal doelstellingen binnen vooraf gestelde kaders, te behalen. Om dit te realiseren kan Knowledge Monk een e-learning cursus op maat maken. Door nauwe samenwerking en een duidelijk ontwikkelproces krijg je precies wat je wilt hebben en wat je nodig hebt.

Ontwikkelproces

We volgen voor de ontwikkeling van de cursus het volgende stappenplan:

 • Stap 1: Inventarisatie van de wensen.
  Een ontwikkelaar van Knowledge Monk gaat samen met de klant om de tafel zitten om het wensenpakket zo goed mogelijk in kaart te brengen.
 • Stap 2: Het maken van een globale schets van de module.
  Hierin staat hoe de e-learning is opgebouwd. Welke kennis breng je op welke manier over en welke werkvormen zet je in?
 • Stap 3: Kick-off met de klant.
  In de kick-off presenteren we de schets en kunnen klant, onderwijskundige en vormgever feedback geven en aanpassingen vragen. Tijdens de kick-off spreken we af welke informatie op welke manier wordt gepresenteerd.
 • Stap 4: Ontwikkeling.
  Alle werkvormen ontwikkelen we als losse delen.
 • Stap 5: Kick out:
  Alle losse delen presenteren we aan de klant. Er is nog ruimte voor suggesties en aanvullingen en we spreken af hoe de eindversie eruit gaat zien.
 • Stap 6: Oplevering.
  Alle losse delen zetten we in de leeromgeving, zodat het een complete cursus wordt. Deze leveren we aan de klant.
 • Stap 7:
  De klant kan nog een lijst met opleverpunten opstellen. Die worden beoordeeld en eventueel verwerkt.

Elementen

De e-learning van Knowledge Monk is zo gemaakt dat het iedereen voldoende aanspreekt. Door het gebruik van verschillende leerstijlen (kijken, leren, lezen en doen) is er voor ieder wat wils en wat misschien nog wel belangrijker is: Het is fun! De leuke interactieve manier van leren zorgt ervoor dat je met plezier studeert. Dat ziet er zo uit:

 

 

 

Wil jij een e-learning op maat laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Knowledge Monk via info@knowledgemonk.nl of 070-3029959. Wij helpen je graag!