Cadeau voor geslaagden: gratis online cursus ‘Starten in de horeca’

Ben je geslaagd voor het vmbo, havo of vwo? Dan heb je de komende periode vast tijd genoeg en geld te kort. Om daar verandering in te brengen heeft Knowledge Monk, aanbieder van online cursussen, een cadeau voor geslaagden: een gratis e-learning ‘Starten in de horeca’.

Voor jongeren die net hun middelbare school hebben afgerond, is de horeca een ideale werkplek. Het is hard werken, maar supergezellig en lekker verdienen. De horeca staat te springen om personeel, maar wil wel dat je al iets van het vak weet.

Cursus ‘Starten in de horeca’

Knowledge Monk biedt geslaagden – en trouwens ook leerlingen die gezakt zijn – daarom tijdelijk gratis toegang tot de cursus ‘Starten in de horeca’. Een interactieve cursus waarmee je in een paar uur wordt klaargestoomd voor de horeca. Zo helpen wij de horeca aan goede mensen en goede mensen aan een leuke bijbaan.

Uitleg over de e-learning

Via deze online cursus leer je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een vliegende start in de horeca. Je krijgt eerst een korte uitleg over de e-learning, waarna je de volgende modules doorloopt: horecaterminologie, werkwijze horeca, beroepshouding, basistechnieken en veiligheid.

Kennis en vaardigheden voor de horeca

Aan het einde van deze e-learning heb je goede basiskennis van de horeca opgedaan. Heb je al ervaring in de horeca? Begin dan elke module met de oefentoets en test of je nog steeds over voldoende kennis en de juiste vaardigheden beschikt.

Actiecode

De actie voor deze gratis e-learning is geldig tot en met 20 juni. Voer de kortingscode Geslaagd! in voor jouw start in de horeca!

Starten in de horeca